Acetilén gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 10 kg

Bruttó 62 000 Ft

Acetilén gázpalack töltet 10 kg (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Acetilén gázpalack 10 kg gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

Színtelen, szaga fokhagyma illatú, robbanásveszélyes gáz, a levegőnél könnyebb. Erősen reaktív és robbanékony gáz, amelyet elsősorban magas hőmérsékletet igénylő égési folyamatokban használnak.  A leghatékonyabb az éghető gázok közül! Hőmérsékleti hatásokra érzékeny, hidegben csökken a palacknyomás. A palacknyomás 15 Celsius fokon max. 20 bar. Régi elnevezései: disszugáz, dissous gáz.

Az acetilén gázpalack elsősorban autogén technológiákban használható (hegesztőgáz). Pl: lángszórás, vágás, hegesztés, lángpolírozás, lángtisztítás. Továbbá világításhoz, karbidlámpák és közvilágítás célt szolgáló lámpák esetén oda vezetik az égőfejhez az acetilént a gázpalackból és ott meggyújtva használják. Műanyaggyártás során pedig a műgumit és másfajta műanyagot is előállítanak acetilénből. Ugyanakkor az acetilén gázpalack ideális a gazdaságos lángvágáshoz, lángegyengetéshez, melegítéshez és keményforrasztáshoz is!

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további acetilén gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

 

További információk

Palacktöltet

10 kg

Magasság (tól-ig)

150 cm, 170 cm

Átmérő (tól-ig)

24 cm

Töltési nyomás

15 Celsius fokon max. 20 bar

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató