Acetilén gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 3.5 kg

Bruttó 40 000 Ft

Acetilén gázpalack töltet 3,5 kg (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Acetilén gázpalack 3,5 kg gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

Színtelen, szaga fokhagyma illatú, robbanásveszélyes gáz, a levegőnél könnyebb. Erősen reaktív és robbanékony gáz, amelyet elsősorban magas hőmérsékletet igénylő égési folyamatokban használnak.  A leghatékonyabb az éghető gázok közül! Hőmérsékleti hatásokra érzékeny, hidegben csökken a palacknyomás. A palacknyomás 15 Celsius fokon max. 20 bar. Régi elnevezései: disszugáz, dissous gáz.

Az acetilén gázpalack elsősorban autogén technológiákban használható (hegesztőgáz). Pl: lángszórás, vágás, hegesztés, lángpolírozás, lángtisztítás. Továbbá világításhoz, karbidlámpák és közvilágítás célt szolgáló lámpák esetén oda vezetik az égőfejhez az acetilént a gázpalackból és ott meggyújtva használják. Műanyaggyártás során pedig a műgumit és másfajta műanyagot is előállítanak acetilénből. Ugyanakkor az acetilén gázpalack ideális a gazdaságos lángvágáshoz, lángegyengetéshez, melegítéshez és keményforrasztáshoz is!

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további acetilén gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

 

További információk

Átmérő (tól-ig)

20 cm

Magasság (tól-ig)

80 cm, 85 cm

Palacktöltet

3,5 kg

Töltési nyomás

15 Celsius fokon max. 20 bar

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató