Argon 4.6 gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 2.1 m3

Bruttó 16 000 Ft

Argon 4.6 gázpalack töltet 2,1 m3 (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Argon 4.6 gázpalack 2,1 m3 gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

Az argon a levegőnél nehezebb, színtelen, szagtalan nemesgáz. A légkörben előforduló harmadik leggyakoribb gáz, legfontosabb kémiai tulajdonsága csekély reakcióképessége (inert gáz).

Az argon gázpalackok felhasználási területe rendkívül változatos. A védőgázas hegesztés (MIG és TIG hegesztés) és a plazmatechnológiák elengedhetetlen eleme. Az építkezéseknél a hőszigetelt üveg készítésekor üvegrétegek közé töltve; búvárkodásnál a szárazruhák feltöltésére; kohászatban fémolvadékok öblítésére. Nagy hasznát veszik az argon gázpalackoknak az élelmiszeriparban is, hisz csomagológázként használható. De argon gázpalackokat használnak a fénycsövek töltése esetén (az argonnal töltött neoncső kék színnel világít), vagy izzólámpák töltésére is. Oltószerként automata tűzoltó berendezésekhez alkalmazzák, a gázzal oltó rendszerekhez. Héliummal keverve biztosítja, hogy a légzsák vészhelyzetben villámgyorsan felfújódjon. 

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további argon gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

 

További információk

Átmérő (tól-ig)

15 cm

Magasság (tól-ig)

80 cm, 85 cm

Palacktöltet

2,1 m3

Töltési nyomás

200 bar

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató