Ballongáz gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 0.9 m3

Bruttó 39 600 Ft

Ballongáz gázpalack töltet 0,9 m3 (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Ballongáz gázpalack 0,9 m3 gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

Ballongáz palackokat speciális léggömbök (levegőben felszálló vagy lebegő tulajdonságú héliumos lufik) fújásához használnak elsősorban. A ballongáz gázpalackokat gázlézerekben is használják a rezonátorgáz egyik alkotóelemeként. A ballongázt szivárgásvizsgálathoz is használják. A búvárkodásban trimixet használnak, azaz hélium, nitrogén, és oxigén keverékét használják légzőgázként. 

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további ballongáz gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

 

További információk

Átmérő (tól-ig)

15 cm

Magasság (tól-ig)

46 cm

Palacktöltet

0,9 m3

Töltési nyomás

200 bar

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató