Corgon 18 gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 4.7 m3

Bruttó 21 500 Ft

Corgon 18 gázpalack töltet 4,7 m3 (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Corgon 18 gázpalack 4,7 m3 gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

A corgon mozaikszó, az argongáz és a széndioxid gáz keverékéből ered, összetétele: 18% CO2, 82% Argon. Ezen felül forgalmazzuk ugyanezt a gázkeveréket más keverési arányban is! 

Védőgázas (MAG) hegesztéseknél alkalmazzák, számos anyagvastagsághoz megfelel, de különösen az 5-12 mm közötti anyagvastagsághoz. Kézi vagy robottal történő automata hegesztéshez egyaránt ideális a Corgon 18 gázpalack használata. 

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további corgon 18 gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás egész Budapest területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

 

További információk

Átmérő (tól-ig)

20 cm

Magasság (tól-ig)

80 cm, 85 cm

Palacktöltet

4,7 m3

Töltési nyomás

200 bar

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató