Propán-Bután (PB) gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 11.5 kg

Bruttó 7 000 Ft

Propán-Bután (PB) gázpalack töltet 11,5 kg (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

 

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Propán-Bután (PB) gázpalack 11,5 kg gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

A PB gáz a propán és bután keverékéből előállított gáz. Cseppfolyósított állapotában színtelen, szagtalan, a levegőnél nehezebb gáz. Az összes alternatív energiahordozó közül a propán-bután gáz rendelkezik a legtisztább és legmagasabb fűtőértékkel. A PB-gáz normál légnyomáson légnemű. Mérgező élettani hatásai miatt palackozás szagosítják, minek köszönhetően már csekély koncentrációban is jól érzékelhető. 

A PB gázpalackokat általában a háztartásokban használják (sütés -főzés, melegvíz). Teraszok fűtésére is alkalmas (hőgomba) vagy látványkandallókban. PB gázpalackokat kempingezés, lakókocsizás közben fűtésre, főzésre egyaránt használhatjuk. Ipari felhasználásnál jellemzően útépítéshez, de targoncákhoz vagy tetőfedés esetén hőlégbefúvók működtetéséhez, frissen vakolt-, illetve festett épületek szárítására. 

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további propánbután (PB) gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás Budapest és Pest megye területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató