Propán-Bután (PB) targonca gázpalack ár és rendelés (csak gáztöltet) 11 kg

Bruttó 7 300 Ft

Propán-Bután (PB) targonca gázpalack töltet 11 kg (az ár csak a gáztöltetet tartalmazza, oda-vissza szállítással, palack bérlés nélkül).

 

Ha nem csak gáztöltetre, hanem palackra is szüksége van, rendeljen űrlapunkon vagy elérhetőségeinken!

Leírás

Propán-Bután (PB) targonca gázpalack 11 kg gázpalack cseréje. Az ár csak a gáztöltetet és az oda-vissza szállítást tartalmazza! Ha palackra is szüksége van, kattintson ide a rendeléshez, vagy keressen elérhetőségeinken!

A PB gáz a propán és bután keverékéből előállított gáz. Cseppfolyósított állapotában színtelen, szagtalan, a levegőnél nehezebb gáz. Az összes alternatív energiahordozó közül a propán-bután gáz rendelkezik a legtisztább és legmagasabb fűtőértékkel. A PB-gáz normál légnyomáson légnemű. Mérgező élettani hatásai miatt palackozás szagosítják, minek köszönhetően már csekély koncentrációban is jól érzékelhető. 

Gázüzemű targoncák üzemanyagaként használható.

Tegye kosárba és adja le rendelését, vagy tekintse meg további propánbután (PB) gázpalack méreteinket. A gázpalack házhozszállítás Budapest és Pest megye területén ingyenes.

Ha nem találja az önnek megfelelő gáztöltetet, esetleg palackra is szüksége lenne, töltse ki rendelési űrlapunkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.
Adatvédelmi tájékoztató